2014. március 7., péntek

Zöld citromos túró torta, sütés nélkül

Szarvassyné Mezei Ágnes receptje

40 dkg győri keksz (2 zacskó)
10 dkg vaj
50 dkg túró
50 dkg mascarpone
2 doboz sűrített tej
1 narancs héja, leve
1 zöld citrom héja, leve
1 csomag vaniliás cukor
2 csomag torta fix, zselé


Az összetört kekszet olvasztott vajjal összekeverjük, hogy nyújtható legyen. Ketté osztjuk, egyik felét félretesszük, a másik felét egy kapcsos tortaformába simítjuk.
A gyümölcsök levét a torta fixszel összekeverjük, a többi hozzávalót összedolgozzuk, és a végén hozzáadjuk a torta fixet.
A krémet a vajas keksz tetejére simítjuk és lezárjuk a keksz"tészta" másikfelével.

Fontos! Egy napig mindenképp hűtőben kell tartani. (Türelem sütit terem!:))

Nagyon finom, és egyszerű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése