2014. május 23., péntek

Epres tekercs

Epres tekercs hirtelen felindulásból, hogy ezt hogy értem, hát csak úgy, hogy szembejött velem egy tál csodaszép eper és nem tudtam ellenállni, így hirtelen felindulásból sütöttem egy piskótalapot 6 tojásból. Két doboz (össz 500g)  mascarponét összekevertem 3 evőkanál porcukorral, majd 3/4ét a kihűlt piskótára simítottam. Az 250g epret feldaraboltam, megcukroztam és egy picit hagytam szottyosodni, majd a kihagyott mascarponéval összekevertem és csíkokban az előző réteg krémre pakoltam. 

Következett a feltekerés és 2 óra pihenő a hűtőben. 

Tejszín felver, csillagcsöves zsákba tesz, cirkalmasan tetejére nyom és kicsit díszít cikkekre vágott eperrel. 

Jó étvágyat


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése